XXII Jornades de Formació i Animació Pastoral a la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf

Us presentem el programa per a les XXII Jornades de Formació i Animació Pastoral a la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf que tindran lloc els dies 17, 18, 19 i 20 d’octubre de les 21.30 h. a les 23 h., a la Sala Mn. Vinyeta, de Vilafranca del Penedès.

Descarregar (PDF, 346KB)

El papa Francesc es fa ‘youtuber’: així ha estat el seu primer missatge

El papa Francesc s’ha estrenat aquest dimecres com a ‘ youtuber‘. A partir d’ara, el Sant Pare es dirigirà als seus fidels una vegada al mes a través d’un vídeo que penjarà a YouTube i a diverses xarxes socials. En el primer vídeo, d’un minut i mig de durada, el Papa demana el diàleg entre religions per buscar la pau i la justícia.

“Molts pensen diferent, senten diferent, busquen Déu o troben Déu de diverses maneres. Però en aquesta multitud, en aquest ventall de religions, compartim una certesa: tots som fills de Déu”, afirma el pontífex en castellà. “Confio en vosaltres perquè el diàleg sincer entre homes i dones de diverses religions ens porti fuits de pau i de justícia”, ha conclòs.

El papa Francesc ja havia gravat videomissatges en ocasions especials –per als viatges a Cuba o a l’Àfrica, per exemple– però ara vol convertir-ho en un hàbit. Cada mes es dirigirà als seus fidels a través del seu canal de YouTube, on els transmetrà els reptes a què creu que ha de fer front la humanitat.

Diari ara.cat