En record de Mn Jaume Berdoy i Alemany

En aquest apartat trobareu diferents escrits llegits en la missa exequial de mn Jaume Berdoy i Alemany, el dijous 23 de febrer.

Nota de la mort de mn Jaume

Descarregar (PDF, 115KB)

Homilia del sr. Bisbe Agustí Cortés, en les exequies de mn Jaume

Descarregar (PDF, 70KB)

Escrit del Consell Pastoral

Descarregar (PDF, 636KB)

Escrit de La Vanguardia del 03/03/2017

Descarregar (PDF, 114KB)

La Delegació Diocesana de Mitjans de Comunicació ha distribuït aquest video on apareix mossèn Berdoy fent un brindis durant les passades festes de Nadal. És el darrer document audiovisual que la diòcesi té d’ell.

UN RECORD DE MOSSÈN JAUME BERDOY ALEMANY

Vilafranca 22 de maig de 2017 – Agraïment de la família

AGRAÏMENT

El proppassat diumenge 21 recordàvem a les eucaristies els tres mesos de la mort de Mn. Jaume Berdoy. Per aquesta ocasió, la família de mossèn Jaume vol agrair les mostres de condol i estima rebudes al llarg d’aquestes setmanes. Per petició de la família transcrivim el text d’acció de gràcies que va llegir una de les seves nebodes el dia de l’enterrament.

 «En nom de la família volem agrair-vos tantes mostres d’estimació rebuda aquests dies tan tristos per a tots nosaltres. El tiet sempre deia que tenia dues famílies: una, la nostra: la mare, la germana, les nebodes i cosins, i la seva debilitat, els seus néts nebots: la Júlia, el Biel i el Jaume. I una segona gran família formada per tots vosaltres, totes les persones que al llarg dels anys han format part de la seva vida, tant a Olesa, com a Piera, a Capellades i Martorell, a Vilanova i Vilafranca, Sitges… a tot arreu on ha estat. Ell us estimava molt a tots i també se sentia molt estimat. Per acabar, volia compartir amb vosaltres unes paraules que el tiet fa pocs dies va dir a la meva germana Mireia: “He estat molt feliç de la vida que he viscut i de tota la gent que m’he trobat en aquest llarg camí. He estimat molt i m’he sentit estimat”. Moltes gràcies a tots!»