QUARESMA

QUARESMA 2023

– Avui us oferim un altre full de formació, aquesta vegada precisament sobre la Quaresma. Esperem que us sigui útil.

– Els dies feiners resem Laudes (8:15h, Stma. Trinitat) i Vespres (20h, Santa Maria) juntament amb la missa.

Laudes dels dissabtes (9:30h, capella del Santíssim).

– Cada diumenge a les 18h, pregària del Viacrucis:

26 de febrer (I Quaresma): Parròquia Santíssima Trinitat.

5 de març (II Quaresma): Església de Sant Francesc.

12 de març (III Quaresma): Capella Mare de Déu de Fàtima.

19 març (IV Quaresma): Església M. de Déu de Montserrat.

26 de març (V Quaresma): MEDITACIÓ DE QUARESMA, a la basílica de Santa Maria. Aquest dia no hi ha Viacrucis. Properament en donarem més informació.

2 d’abril (Diumenge de Rams): Basílica de Santa Maria.

Els dies 12 i 19 de març el Cos de Portants portarà el Sant Crist de Vilafranca a les esglésies de Fàtima i Montserrat respectivament, on no hi ha imatge del Sant Crist.

– La Quaresma és un temps propici per rebre el sagrament del perdó. Recordem els horaris de Confessions: dijous a les 19:30 h a la capella del Santíssim de la basílica de Santa Maria; al despatx parroquial en el seu horari; demanant-ho al mossèn quan convingui. Abans de Setmana Santa, com sempre, programarem les celebracions penitencials comunitàries amb absolució individual.

Recés de Quaresma. Dissabte 18 de març de 10:30 a 13:30h al Monestir de la Mare de Déu del Carme, predicat per Mn. Valentí Alonso.

Diorama de Setmana Santa. L’Associació de pessebristes de Vilafranca ens ofereix com cada any un diorama de Setmana Santa, exposat a la capella del baptisteri de la basílica. Aquest és una escena de Jesús a l’hort de Getsemaní, corresponent al Divendres Sant.

Descarregar (PDF, Unknown)