FESTA MAJOR

2021

Del diumenge 22 al dilluns 30 d’agost. A les 20:30h (atenció a l’horari!), NOVENA I GOIGS en honor a sant Fèlix màrtir. Accés limitat amb cita prèvia, cal fer inscripció. Entrada esglaonada a partir de les 19:45h. A l’hora de començar la novena: dies 29 i 30, actuació de la Moixiganga; dia 30, acte protocolari del dia de Sant Fèlix.

Diumenge 22; dissabte 28, diumenge 29. La missa de les 20h se celebrarà a la parròquia de la Santíssima Trinitat.

Del dilluns 23 al divendres 27. La missa del vespre a la basílica de Santa Maria se celebrarà a les 19h. La basílica estarà oberta a partir de les 18h. Després de la missa caldrà sortir de l’església per a la seva preparació de cara a la novena.

Dilluns 30 d’agost. A les 10h, MISSA SOLEMNE DE SANT FÈLIX, presidida per Joan Ramon Bullit, fill de Vilafranca i rector de diverses parròquies del Penedès. Accés limitat amb cita prèvia, cal fer inscripció. La basílica estarà oberta per visitar sant Fèlix fins a les 14h, a la tarda de 17h a 19:30h. La cripta restarà tancada.

Dimarts 31 d’agost. A les 10h, MISSA DE DIFUNTS de Festa Major. Accés limitat amb cita prèvia, cal fer inscripció. Després de la missa, actuacio de la Moixiganga.

Els dies 30 i 31 d’agost no hi ha missa al matí a la Santíssima Trinitat ni al vespre a Santa Maria. Missa al Monestir de la Mare de Déu del Carme a les 8:15h.

  • Les reserves per poder assistir al actes es podran fer per Internet al web https://cultura.vilafranca.cat/reserves2021 i presencialment a partir del dia 13 d’agost, al Servei de Cultura (c/ Escorxador, 19-21), de dilluns a divendres de 9 a 14h.

 

Relíquies de Sant Fèlix

Amb motiu del procés de neteja i conservació de les relíquies de Sant Fèlix que s’està realitzant, i de la nova urna que s’està preparant, enguany el dia 30 d’agost s’exposarà al presbiteri per a la veneració dels fidels el reliquiari de Sant Fèlix que habitualment es troba a la sagristia de la basílica.

 

 

BONA FESTA MAJOR !!