“NO CONVERTIU EN MERCAT LA CASA DEL MEU PARE”

Jesucrist es consumeix per l’amor del Pare; aquest amor, el duu ben agafat a les entranyes, al seu cor; en les seves paraules i els seus actes: «El meu aliment és fer la voluntat del meu Pare». Per a ell, tot és secundari davant l’amor del Pare.

Com és el nostre amor al Déu i Pare de nostre Senyor Je-sucrist? Ens esforcem a ordenar i netejar els nostres cors, que són temples de l’Esperit? Ens ocupem en les coses de Déu, a estendre la salvació de Déu, a anunciar l’Evangeli amb la nostra vida? ¿Obrim el nostre cor a Déu quan ens trobem en el seu temple, deixem que ens parli, que ompli el nostre cor amb la seva presència, amb el seu Esperit, que ens canviï per dins?

La Quaresma és temps per a “convertir el nostre cor cap a Déu”, per a desitjar-lo amb tot el nostre ésser, per a beure la infinita misericòrdia que brolla del seu costat, obert per la llança del soldat. La comunió eucarística ens hi uneix d’una manera que no podem ni sospitar, ens fa un de sol amb ell, membres del seu mateix cos. No deixem d’acudir al sagrament de la reconciliació, i deixem que Déu ens arrabassi «totes les taules dels canvistes» que portem, símbol del pecat, i ens permeti formar part dignament del seu Cos, veritable i únic temple de Déu, destruït a la creu i reedificat en tres dies.

De “Missa Dominical”

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

La pregària del Viacrucis

Cada diumenge de Quaresma, a les 6 de la tarda. Aquest tercer diumenge serà a la capella de la Mare de Déu de Fàtima.

Curset prematrimonial

Dissabte dia 10, a partir de les 8 del vespre i diumenge dia 11, a partir de les 10 del matí. A la rectoria.

Grups de Diàleg

El proper dilluns, dia 12 de març, de 9 a 2/4 d’11 de la nit, a la sala Mn. Vinyeta. Tema: BANCA ÈTICA – FINANCES ÈTIQUES. A càrrec del Sr. Joan Torrents, conseller de Càritas Diocesana.

Grup de Litúrgia

Es reunirà dimecres, dia 14, a les 6 de la tarda, a la rectoria. L’objectiu de la reunió és la preparació de les celebracions de la Setmana Santa.

Dia del Seminari

El proper cap de setmana celebrarem el “Dia del Seminari”, amb el lema «PASSIÓ PER L’EVANGELI». Pregarem pels seminaristes i per les vocacions sacerdotals. La col·lecta anirà destinada al Seminari.

CATALUNYA I EL GÒTIC INTERNACIONAL

Amb aquest títol, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) ha organitzat una EXPOSICIÓ DE RETAULES a la seu de l’esmentat Museu, del 29 de març al 15 de juliol de 2012. Amb aquest motiu han sol·licitat al Bisbat de Sant Feliu i a la Parròquia de Santa Maria el retaule de la Mare de Déu i de Sant Jordi, de l’església de Sant Francesc. Per això durant un temps, l’esmentat retaule no serà al seu lloc habitual.