1 DE MAIG – FESTA DEL TREBALL

“Tothom coneixerà que sou deixebles meus
per l’amor que us tindreu entre vosaltres” 

Amb motiu de “la Festa del Treball”, l’Equip de Pastoral Obrera del nostre Bisbat, ens ha fet arribar aquesta pregària, que us transcrivim, perquè pugueu fer-la servir: 

Senyor,

aquesta Pasqua posem davant teu totes les persones del nostre entorn que pateixen per causa de l’atur: els nostres veïns, els nostres fills, els nostres pares, els nostres companys, nosaltres mateixos…

Tu, que has volgut viure amb nosaltres i com nosaltres, i que has vençut la mort,

  • fes-nos SOLIDARIS, per compartir amb els altres tot el que tenim,
  • fes-nos ESPERANÇATS, perquè siguem capaços d’imaginar un futur tal i com tu el vols,
  • fes-nos ACOLLIDORS, per obrir-nos de debò a totes les persones que pateixen, vinguin d’on vinguin,
  • fes-nos LLUITADORS per defensar els drets legítims dels homes i dones treballadors,
  • fes-nos CREATIUS a l’hora de buscar respostes a la manca de feina,
  • fes-nos DIALOGANTS per caminar junts amb els altres”.

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

1 de maig :Visita a la Basílica de la Sagrada Família : Les persones inscrites –omplirem 3 autocars- recordeu que la sortida de Vilafranca serà de la plaça Penedès (davant l’Ambulatori), a 2/4 de 9 del matí. Procureu ser-hi una estona abans.

Pelegrinatge a Lourdes : Els dies 28 de juny al 2 de juliol tindrà lloc el 152è Pelegrinatge a Lourdes, amb sortida des de Vilafranca. El proper divendres dia 4 de maig, a les 8 del vespre, a la sala Mn. Joan Vinyeta, hi haurà una SESSIÓ INFORMATIVA sobre el Pelegrinatge. També es podran fer les inscripcions prèvies. Per més informació: Fina Via, telèfon 619856555.

Pastoral de la Salut : El divendres dia 4, a 2/4 de 12 del migdia, celebració de l’Eucaristia, a la residència Sant Francesc.

Celebracions dels sagraments durant el temps de Pasqua: Durant la cinquantena pasqual, a més de les PRIMERES COMUNIONS, hi ha previstes les celebracions següents:

BAPTISMES : diumenge 6 de maig i dissabte 19 de maig, aSanta Maria.

UNCIÓ DELS MALALTS : diumenge 13 de maig, a les 12 del migdia, a Santa Maria. Les persones interessades a rebre aquest sagrament han de comunicar-ho prèviament i aquest dia ser a la basílica mitja hora abans de començar la celebració. Caldrà la inscripció prèvia a la Rectoria o trucant al telèfon 93 892 06 46, durant tota la setmana del 7 al 11 de maig.

Itinerari Diocesà de Renovació Cristiana : Les primeres trobades estan programades pels dies 10 i 26 de maig. Adjuntem a aquest “Full Informatiu” un DÍPTIC perquè el feu arribar a persones que creieu que els pot interessar. Recordeu-los que són trobades obertes, de lliure assistència.