Uns 60 capellans i el poble fidel s’han reunit avui a les 11 del matí a la Basílica de Santa Maria per donar comiat a Mn. Albert Domingo.

Mn. Albert era una persona afable, acollidora, un home de Déu, d’església i també del poble …. un exemple de senzillesa i acolliment, un bon amic i un bon mossèn, el trobarem a faltar i el vuit que deixa no s’omplirà fàcilment. En l’esperança de la resurrecció, unim-nos en la pregària pel repòs etern de Mn. Albert.

El Sr. Bisbe Agustí Cortés ha presidit la missa funeral, enaltin la persona de Mn. Albert. Mn. Jaume en les paraules de comiat ha donat gràcies a Mn. Albert per aquests anys viscuts a les parròquies.

 “Senyor, heretat meva i calze meu,

Vós m’heu triat la possessió;

La part que m’ha tocat és deliciosa,

I m’encisa la meva heretat”

Salm 15, 5-6