Grup Tercer Món

Divendres dia 7 de febrer el Grup Tercer Món de les parròquies de Vilafranca organitzava el tradicional “ Sopar de la fam”, al col·legi de Sant Ramon. En benefici de Mans Unides.
Ens va acompanyar la Sra. Cristina Cama de Castelldefels, qui , juntament amb el seu marit i a l’empar de la congregació de religioses de Filles de la Caritat, presents a Madagascar, han endegat un projecte : ”Malària 40 “ , per pal·liar els estralls aquesta malaltia fa ,sobre tot en els infants a Madagascar, i a tot l’Àfrica.
Ens explicava la gran riquesa natural de la illa de Madagascar, i la seva extrema pobresa social . I com la malària fa que milers i milers de persones, sobre tot infants , morin a vegades en poques hores.

sopar de la fam 2014  1
La Cristina i el seu marit col·laborem amb la comunitat de religioses . Han adoptat 4 nenes de Madagascar i tota la família organitza diferents actes per recollir donatius .
Amb 40 € es pot salvar un infant en una crisi de malària.
La publicació d’un llibre: “Masera” fotogràfic ,contribueix a la recaudació de fons per aquest projecte.

sopar de la fam 2014 2El dissabte 8 i el diumenge 9, a totes les misses es va fer la col·lecta extraordinària per a Mans Unides. Tots els donatius, juntament amb els del sopar de la fam, aniran destinats al projecte “ Enfortiment de mètodes sostenibles de producció agropecuària al corredor sec de Japala”, a l’orient de Guatemala.
En el sopar del divendres es van recollir 847 €.
Properament publicarem el resultat total de les col·lectes.
Agraïm a totes les persones que han col·laborat, la seva generositat.

sopar de la fam 2014  1sopar de la fam 2014 4

Grup Tercer Món
Parròquies de Vilafranca