El proper dissabte 21 de juny la majoria de col·lectius de joves de les parròquies de Vilafranca ja haurem acabat o estarem a punt d’acabar el curs.
jcv1És per això que des de Joves Cristians us convidem a celebrar l’Eucaristia de Final de Curs a les 19’30h a la Parròquia de la Santíssima Trinitat (carrer de la Font), per celebrar tots junts aquest curs que ja acabem.
Aquest any ho farem d’aquesta manera per causes d’incompatibilitat d’horaris. Ha sigut un final de curs una mica complicat per les múltiples activitats que hi ha programades, però malgrat tot, no volem acabar el curs sense celebrar una eucaristia d’acció de gràcies, i hem pensat que la millor manera de celebrar-ho seria en el marc de l’última missa familiar del curs, o sigui, aquest dissabte dia 21 de juny a les 19’30h a la Trinitat.
En aquesta eucaristia tots els qui formem part de Joves Cristians hi som convidats, tots els col·lectius: els caps de l’agrupament escolta, els monitors del GEP, els catequistes de confirmació, els monitors de Missa Jove i missa familiar, els iniciadors i conciliaris, els joves de confirmació i postconfirmació/iniciació i els membres de la Comissió Campanya de l’Ampolla.