Campanya de l’Ampolla 2019

Aquest proper dissabte dia 12 de gener de 2019 tindrà lloc la 36ª edició de la Campanya de l’Ampolla, a Vilafranca i altres pobles de l’arxiprestat. 
Aquest any els beneficis aniran destinats a la Fundació l’Espiga, dedicada al suport de persones amb discapacitat. La destinació concreta serà la compra d’una grua de bipedestació per a la Residència del carrer Graupera, que donarà servei a 20 persones. Aquest aparell permet elevar i moure les persones per facilitar la seva mobilitat i trasllat, millorant així la seva qualitat de vida. 
A Vilafranca, la campanya començarà a les 3 de la tarda, quan els grups de joves de la parròquia i altres entitats faran la recollida pels carrers de la vila. Es demana a tothom que les deixi als portals de les cases, si pot ser sense etiqueta! En els altres pobles la recollida es farà durant el mateix dia segons les indicacions del grup responsable de la parròquia de cada lloc.
Si en teniu una quantitat important (més de 250), porteu-les a FECA o aviseu l’organització (636.14.62.03 / 658.61.41.30). S’agrairà tota la col·laboració.
Recordem també que la vigília, el divendres 11 de gener, a les 9 del vespre a la cripta de Santa Maria, es farà una pregària jove per encomanar i donar sentit a l’acció solidària de l’endemà.

PROJECTES PER A LA CAMPANYA DE L’AMPOLLA’2019

Un any més, els Joves Cristians de Vilafranca comencen ja a pensar en la Campanya de l’Ampolla del 2019, que tindrà lloc el 12 de gener, i que enguany arriba a la seva 36ª edició.

Seguint el reglament establert, i per tal de facilitar l’elecció del projecte al qual es destinaran els beneficis, s’ha obert un termini per presentar propostes. Els col·lectius o particulars interessats poden passar per la rectoria de Vilafranca (C/Sta.Maria, 12) a recollir les bases o descarregar-se-les per internet a http://campanyadelampolla.wordpress.com/ d’acord amb les quals es regeix la presentació dels projectes i l’elecció del beneficiari. El termini de presentació de les propostes es tancarà el 23 de novembre.

INSCRIPCIÓ PER A LA CONFIRMACIÓ

Resultat d'imatges de confirmació catolicaJa estan obertes les inscripcions per participar en els grups de preparació de la Confirmació. Estan adreçats als nois i noies a partir de 3r. d’ESO. Les inscripcions es poden fer els dilluns, dimecres i divendres, de 19 a 21h. al despatx parroquial (C/ Santa Maria,12).

DISSABTE, MISSA FAMILIAR

El proper dissabte 14 de juliol celebrarem la darrera Missa Familiar d’aquest curs. Una eucaristia dedicada de manera especial per a famílies joves amb fills petits, però oberta a tothom qui vulgui participar-hi.

Com és habitual serà a les 19h a la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Vilafranca.