29 DE JUNY DE 2014

PERLES DE SAVIESA (i V) 

Començat ja l’estiu, us acabem d’oferir un recull de “perles de saviesa” que ens poden ajudar a reflexionar i enfocar la vida més sàviament.

Adopta una mentalitat positiva. Ja hi ha massa gent imbuïda d’un concepte pessimista.

Prefereixo reconèixer un error que no ho és, que afirmar que tinc raó quan en realitat estic equivocat.

El  món és ple de problemes. El Cel, de solucions.

Si vols ser feliç de veritat, viu pel teu proïsme.

Quan sentis desitjos de donar-te per vençut, aguanta una mica més.

Déu ens dóna la seva pau, quan hi dipositem la nostra confiança.

El secret de la felicitat és acontentar-se amb el que es té.

Vols eliminar les arrugues del teu rostre? Somriu.

La llengua tant pot ser espasa com vareta màgica. Té la mateixa capacitat per ferir i matar que per estimar i curar.

Tracta els teus fills amb amor, dolçor, paciència i respecte. Tractaran els altres de la mateixa manera.

 ————————————————————————————————————-

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

La solemnitat dels sants apòstols Pere i Pau convida a una reflexió i acció de gràcies per l’Església. Església que és de Jesucrist («la meva Església»), a la qual hem estat incorporats pel baptisme com a membres de ple dret i amb responsabilitat. En ella som solidaris a compartir les alegries i el sofriment dels germans i germanes («la comunitat pregava Déu per ell sense parar»). I solidaris en l’agraïment pel do de la fe: no hi som per mèrits nostres sinó per un regal del «Pare del cel».

Noces d’or i d’argent matrimonials: Convidem els matrimonis que enguany celebrin les seves noces d’or o d’argent a renovar el seu compromís matrimonial. Ho podran fer en la missa vespertina del proper diumenge dia 6 de juliol. Preguem als interessats que ens ho  comuniquin, en el despatx parroquial o per telèfon.

Colònies i campaments d’estiu del GEP. Ja s’ha obert el període d’inscripcions a les colònies d’estiu del GEP. Seran tots els divendres de 19.30 h a 21.00 h a l’edifici de Can Trabal. Enguany el 1r torn de colònies tindrà dues opcions; una de 10 dies (del 23 de juliol a l’1 d’agost, per infants de P5 a 3r de primària) i una altra de 5 dies (del 28 de juliol a l’1 d’agost, per infants de P5 o 1r de primària). Aquest canvi està motivat pel desig d’anar introduint els infants en les colònies. El 2n torn de colònies serà de l’1 al 10 d’agost (4t de primària a 1r d’ESO). Tots els torns seran a la Casa de Colònies Penyafort, a Pontons. El grup de Joves I anirà de campaments del 4 al 13 d’agost a la Vall de Núria; i el grup de Joves II del 5 al 14 d’agost a Esterri d’Àneu. El preu de les colònies i campaments és de 275 euros.

ESTIU 2014. Durant els mesos de juliol, agost i setembre es suprimeix la missa dels dimarts i els divendres a Sant Francesc.

També es deixa de publicar el ”Full informatiu”. En sortirà un amb motiu de la Festa Major.

                                          BON ESTIU PER A TOTS !