“És Nadal, és Nadal, festa d’alegria , Jesús neix a Betlem dins d’una establia”

El dilluns 22 de desembre, els grups de primer grau d’infants de la catequesi de les parròquies de Vilafranca van celebrar el Nadal amb una trobada a la basílica de Santa Maria.

Primer van escoltar la lectura segons Sant Lluc 2, 1-20 per conèixer que va passar la primera vegada que va ser Nadal.

Després vàrem muntar una gran postal de “ Nadal”, on cada grup havia preparat un dibuix i es llegia una frase, que feia referència a diferents realitats dels infants.

També cada grup va preparar les pregàries demanant per la pau, per tots aquells infants  més desfavorits, per la família, pels amics, les catequistes i els mossèns.

El dimarts 23, els grups de segon grau d’infants de la catequesi de les parròquies de Vilafranca, van  escenificar el relat de Nadal a través de la lectura de les cançons tradicionals. Les pregàries es van acompanyar del Pare Nostre, un grupet de músics va aconseguir fer “especials” alguns moments de la celebració.

Les nadales van acompanyar l’ofrena dels aliments destinats a Càrites . Un petó a la imatge del Nen Jesús va expressar l’estimació que, com els pastors a  Betlem, va creixent amb els infants de la catequesi al llarg del curs.