Dissabte 10 de gener de 2015 celebrarem la 32ena edició de la Campanya de l’Ampolla.
Els beneficis ampolla-20150003d’enguany aniran destinats a un projecte que s’anomena “Els nens a taula!”, està presentat per l’Associació Entitats Espirall i els beneficis seran per lluitar contra la malnutrició infantil per infants amb dificultats econòmiques de Vilafranca. Podeu trobar més informació a la web de la Campanya de l’Ampolla.
Us convidem a participar-hi de la manera que sigui.
Podem col·laborar de diverses maneres:
1. Divendres 9a les 21h. Pregària Jove a la Cripta de Santa Maria
2. Dissabte al matí (a les 8h al restaurant l’Avenida) un bon esmorzar per començar bé el dia de la recollida, i després els qui siguem, ens repartirem en les diverses furgonetes i coordinats, anirem a fer la recollida a aquells llocs que hi ha un nombre més elevat d’ampolles. Si voleu venir, hauríeu d’avisar-me i així jo faig una llista.
3. Dissabte a la tarda (a les 15h al final de tot del Parc de Sant Julià: a l’aparcament de l’Auditori) els diversos col·lectius ens repartirem per zones i anirem “escombrant” tot Vilafranca. A la vegada alguns estarem ja a la FECA col·locant les ampolles al seu lloc. Si voleu venir a recollir, individualment o amb un col·lectiu, o bé voleu ajudar a la FECA, hi esteu convidats. Si no esteu en cap col·lectiu de JCV feu-m’ho saber i així ho distribuirem millor.
Si teniu més dubtes m’ho pregunteu per Agustí Roig – 650094593 o al
Joanjo González   – 636146203 – joanjogonz@yahoo.es.