“ Veniu, beneïts del meu Pare, rebeu en herència elRegne que ell us tenia preparat des de la creació del món. Perquè tenia fam, i em donàreu menjar; tenia set, i em donàreu beure; era foraster, i em vareu acollir “. ( Mt 25 ,34 ) .

El Grup Tercer Món, vol unir-se a la pregària del Papa Francesc per tots els immigrant ofegats en diferents naufragis en les costes mediterrànies, en especial per els de les darreres setmanes.

Volem ser una veu més , unir-nos a les veus que denuncien la indiferència d’occident sobre el problema de la immigració dels habitants de molts països africans, que es veuen obligats a marxar de les seves llars defensant les seves vides i les dels seus, a la recerca d’un aixopluc, d’aliment, de seguretat per ala seva vida…

Preguem units per tots els cristians perseguits en països amb confrontació bèl·lica. Que el testimoni de la seva sang sigui llavor d’una nova evangelització Com a cristians ens sentim solidaris amb aquelles persones , institucions i comunitats religioses que acullen, orienten I acompanyen tots aquells que ara i avui estan entre nosaltres.

Grup Tercer Món – Mans Unides