MERCADET SOLIDARI

El Grup Tercer Món –  Mans Unides de les Parròquies de Vilafranca organitza un “Mercadet Solidari” els dies  6, 7 i 8 de desembre de 2019.

Estarà situat a la Sala  Mn. Vinyeta (plaça Santa Maria 7)  en horari de 11,30  a 14 h.  i 18,30  a 21 h.

Els beneficis es destinaran al projecte de Mans Unides  d’aquest any: la promoció social i econòmica de la zona de Wayuu, a Colòmbia .

Agraïm a tothom la seva col.laboració.

Adjuntem cartell

FESTIVAL SOLIDARI

Grup Tercer Món – Mans Unides
Parròquies de Vilafranca.

El capvespre del dissabte 11 a la sala Mn. Vinyeta es va celebrar un recital a benefici de Mans Unides. La música i la solidaritat van ser protagonistes de l’acte al qual van assistir una cinquantena llarga de persones.

EL Grup Tercer Món de les parròquies de Vilafranca vol agrair :

– Al Grup DUM la seva participació amb cançons sobre la joia de viure plegats, el compromís social i el gaudi de la natura.

– A Òscar Navarro – Anskari – volem felicitar-lo per la seva solidaritat envers infants de països amb situacions greus, aportant-los un somriure, una abraçada i la possibilitat d’expressar els seu somnis a través de dibuixos .

 – A Gerard Morató, que ens expressava la seva sensibilitat per la música amb partitures de pel·lícules i peces clàssiques.

Tots van rebre un detall d’agraïment de Mans Unides.

Els donatius recollits (298 €) aniran destinats a Mans Unides per al projecte de promoció social i desenvolupament de la dona al  poble  Wayúu, a Colòmbia.

Moltes gràcies també a tots els assistents per la vostra presència i les vostres aportacions.

Sopar de la fam

Dissabte 16 de febrer es va celebrar el «Sopar de la Fam» a benefici del projecte que Mans Unides presentava enguany al bisbat de Sant Feliu: la promoció social i econòmica de poble Wayúu a Colòmbia, amb qui va conviure l’estiu passat Josep Mª Oró i va comprovar les necessitats que tenen degut a la marginació ètnica, política, social i econòmica.

Mª Teresa Gispert, actual delegada de Mans Unides del bisbat de Sant Feliu, va explicar els projectes de Mans Unides que va visitar a Ruanda, potenciant l’educació, la sanitat i la promoció de la dona .

En la col.lecta a les misses dels dies 9 i 10 s’han recollit 2.366,20 € i en el Sopar de la fam 1.346,02 €. Agraïm el seu donatiu a tothom que ha col.laborat .

 

Encesa d’espelmes

El Grup de Tercer Món – Mans Unides de les parròquies de Vilafranca vol agrair la participació presencial i econòmica de totes les persones que van participar en l’encesa d’espelmes a les escales de Santa Maria el passat dissabte 29 de setembre.

Es van recollir 340,60 €, quantitat que anirà destinada a l’ampliació d’una escola de primària a Angola, projecte de Mans Unides d’enguany pel bisbat de Sant Feliu.