MERCADET SOLIDARI

El Grup Tercer Món –  Mans Unides de les Parròquies de Vilafranca organitza un “Mercadet Solidari” els dies  6, 7 i 8 de desembre de 2019.

Estarà situat a la Sala  Mn. Vinyeta (plaça Santa Maria 7)  en horari de 11,30  a 14 h.  i 18,30  a 21 h.

Els beneficis es destinaran al projecte de Mans Unides  d’aquest any: la promoció social i econòmica de la zona de Wayuu, a Colòmbia .

Agraïm a tothom la seva col.laboració.

Adjuntem cartell

FESTIVAL SOLIDARI

Grup Tercer Món – Mans Unides
Parròquies de Vilafranca.

El capvespre del dissabte 11 a la sala Mn. Vinyeta es va celebrar un recital a benefici de Mans Unides. La música i la solidaritat van ser protagonistes de l’acte al qual van assistir una cinquantena llarga de persones.

EL Grup Tercer Món de les parròquies de Vilafranca vol agrair :

– Al Grup DUM la seva participació amb cançons sobre la joia de viure plegats, el compromís social i el gaudi de la natura.

– A Òscar Navarro – Anskari – volem felicitar-lo per la seva solidaritat envers infants de països amb situacions greus, aportant-los un somriure, una abraçada i la possibilitat d’expressar els seu somnis a través de dibuixos .

 – A Gerard Morató, que ens expressava la seva sensibilitat per la música amb partitures de pel·lícules i peces clàssiques.

Tots van rebre un detall d’agraïment de Mans Unides.

Els donatius recollits (298 €) aniran destinats a Mans Unides per al projecte de promoció social i desenvolupament de la dona al  poble  Wayúu, a Colòmbia.

Moltes gràcies també a tots els assistents per la vostra presència i les vostres aportacions.

Sopar de la fam

Dissabte 16 de febrer es va celebrar el «Sopar de la Fam» a benefici del projecte que Mans Unides presentava enguany al bisbat de Sant Feliu: la promoció social i econòmica de poble Wayúu a Colòmbia, amb qui va conviure l’estiu passat Josep Mª Oró i va comprovar les necessitats que tenen degut a la marginació ètnica, política, social i econòmica.

Mª Teresa Gispert, actual delegada de Mans Unides del bisbat de Sant Feliu, va explicar els projectes de Mans Unides que va visitar a Ruanda, potenciant l’educació, la sanitat i la promoció de la dona .

En la col.lecta a les misses dels dies 9 i 10 s’han recollit 2.366,20 € i en el Sopar de la fam 1.346,02 €. Agraïm el seu donatiu a tothom que ha col.laborat .

 

Encesa d’espelmes

El Grup de Tercer Món – Mans Unides de les parròquies de Vilafranca vol agrair la participació presencial i econòmica de totes les persones que van participar en l’encesa d’espelmes a les escales de Santa Maria el passat dissabte 29 de setembre.

Es van recollir 340,60 €, quantitat que anirà destinada a l’ampliació d’una escola de primària a Angola, projecte de Mans Unides d’enguany pel bisbat de Sant Feliu.

Posa  llum al món. Mans Unides  

Com en altres ocasions el Grup Tercer Món Mans Unides de les parròquies de Vilafranca organitza per al dissabte dia 29 de setembre, a les 20:45 h. l’acte «Posa llum al món».

Es tracta d’un senzill acte que es fa a les escales de la basílica de Santa Maria.

Resultat d'imatges de llum de candelaLes persones que vulguin participar recullen una candela a la  sortida de la missa del dissabte tot aportant  un donatiu per a Mans Unides. 

En finalitzar la missa es surt  per la porta principal i a les escales  s’encenen les candeles.

A l’hora es fa una foto que s’envia a Mans Unides i que publicarà a la seva web per tal de donar constància de l’acte.

 Els donatius recollits aniran destinats al projecte de Mans Unides d’aquest any al nostre bisbat: reforç al cicle d’educació secundària  d’una escola d’un barri perifèric de Villa Matilde, a 4 km de Malange, al nord-est interior d’Angola.

 Vols col.laborar en aquest senzill acte? És molt fàcil.  I de passada «poses llum al món».

Gràcies per la teva participació.