El passat divendres 8 de maig se celebrà, a la sala del Consell Pastoral de les parròquies de Vilafranca, l’entrega dels beneficis de l’edició 2015 de la Campanya de l’Ampolla.

foto entrega diners capanya ampolla 2015Enguany els diners recollits aniran destinats a un projecte “Els nens a taula!”, presentat per l’Associació Entitats Espirall, i els beneficis seran per lluitar contra la malnutrició infantil per infants amb dificultats econòmiques de Vilafranca.

A l’acte van assistir-hi membres de l’associació, que engloba diverses entitats d’aquest barri de Vilafranca l’objectiu de promoció i creixement social del barri i de la vila.

Cinta Romero, en nom d’Entitats Espirall va explicar als assistents la tasca de l’associació, i els propers projectes i activitats previstos, i alhora va mostrar el seu agraïment a Joanjo González i Joves Cristians pels beneficis obtinguts, que de ben segur ajudaran a millorar l’alimentació de molts infants de Vilafranca.

Enguany, es van recollir 70.000 ampolles de cava buides, de les quals un 65% eren sense etiqueta autoadhesiva, quantitat que va suposar un benefici de 4.684 € pel projecte presentat.

Des de Joves Cristians de Vilafranca es valora molt positivament la passada campanya de l’ampolla i s’agraeix a totes les persones, entitats i col·laboradors que van fer-la possible.