31 DE MAIG DE 2015

CARTA D’UN INFANT ALS SEUS PARES

Fa pocs dies que hem acabat els cursos de Catequesi. La darrera sessió va consistir en una celebració conjunta amb els infants, els pares i mares, alguns avis i àvies, les catequistes i el mossèn. En la celebració amb els nens i nenes de segon curs, un infant va llegir aquesta CARTA ALS PARES:

Estimats pares:

M’heu donat la vida. Em doneu el vostre amor, que m’ajudarà a viure feliç. Gràcies!

No em deixeu. Us necessito. Us estimo!

M’heu donat el baptisme. Déu també m’estima. Em dóna el seu Amor. Sóc el seu fill i hereu i em vol fer viure per sempre. L’estimo!

Ja sé que pel baptisme us heu compromès a:

  • parlar-me de Déu;
  • ensenyar-me a estimar-lo i a parlar amb Ell;
  • ensenyar-me a viure com Jesús, estimant els germans amb tot el meu cor…

No em deixeu; us necessito per a créixer en la meva fe.

GRÀCIES PER LA VIDA!

GRÀCIES PER L’AMOR!

GRÀCIES PER LA FE!

US ESTIMO! FEU-ME UN PETÓ BEN FORT!

 El vostre fill / La vostra filla.

——————————————————————————————————————- 

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

Solemnitat de la Santíssima Trinitat. Aquest diumenge, dia 31 de maig, celebrem aquesta festa, titular d’una de les parròquies de Vilafranca. Com cada diumenge, la celebració de l’Eucaristia serà a les 10 del matí.

La primera lectura de la Missa d’aquest diumenge parla de Déu com d’algú que es comunica amb el seu poble. El poble –nosaltres- té la capacitat d’escoltar-lo i de respondre-li. Si hi creiem de debò, mirem d’entrar en aquesta actitud de diàleg: aprendre a escoltar què vol Déu de nosaltres. I mirem de viure en actitud de diàleg amb tothom, dins i fora de l’Església, a la família i a les relacions socials i polítiques. No podem viure com a fills si no dialoguem com a germans.

Enguany també celebrarem a la Parròquia de la Trinitat, la MISSA VESPERTINA DEL DIUMENGE, que habitualment se celebra a la Basílica de Santa Maria.

Audició de la PASSIÓ SEGONS SANT JOAN de J.S. Bach.

A benefici de les obres de restauració de la Basílica.

Aquest diumenge 31 de maig, a les 7 de la tarda, a la Basílica de Santa Maria, a càrrec de la Polifònica de Vilafranca i l’Orquestra Barroca Catalana.

Aquest Concert es pot dur a terme gràcies a una colla de patrocinadors, que fan possible que tot el que es recapti de la venda de les entrades sigui a benefici de les obres de restauració de la Basílica.

Moltes gràcies a tots!

Curs bíblic. El proper dimarts dia 2 de juny, a ¾ de 7 de la tarda, a la rectoria. Tema: Lc 17,11-19.

Solemnitat del Cos i Sang de Crist. Missa solemne a les 8 del vespre. A l’acabament farem una estona d’adoració a l’Eucaristia. Recomanem que, si podeu, assistiu a aquesta celebració. La col·lecta d’aquest dia es destina a Càritas Diocesana.