21 DE JUNY DE 2015

ANIVERSARI DEL CASAMENT

És molt bon costum, sobretot en ocasió de les Noces d’argent o de les Noces d’or o de platí, que dins de la celebració eucarística es faci, per part dels esposos, una renovació del seu compromís matrimonial i, per part del ministre de l’Església, una pregària i una benedicció especial sobre ells.

Aquest diumenge, una colla de matrimonis que enguany celebren un aniversari especial del seu casament (Noces d’argent o d’or), durant la celebració de la Missa del migdia, a santa Maria, renovaran el seu compromís matrimonial. PREGUEM PER ELLS!

ORACIÓ

 

Us lloem i us beneïm,

Senyor, creador de l’univers,

perquè al principi vau fer l’home i la dona,

a fi que constituïssin una comunitat de vida i d’amor.

Us donem gràcies,

perquè heu beneït l’aliança conjugal dels vostres fills

perquè fossin imatge

de la unió de Crist amb l’Església.

Mireu-los avui amb bondat;

Vós, que heu volgut mantenir-los units

entre penes i alegries,

renoveu el seu compromís nupcial,

augmenteu el seu amor,

confirmeu els seus vincles de pau,

perquè s’alegrin de la vostra benedicció

envoltats de tots aquells que els estimen.

Per Crist Senyor nostre. Amén.

——————————————————————————————————————

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

Dimecres, 24 de juny: El Naixement de sant Joan Baptista.

Tret de Jesús i Maria, l’únic naixement que celebra la litúrgia és el de sant Joan Baptista. Per causa de la missió única de precursor de Jesús. Les lectures de la missa d’aquest dia ajuden a entendre la pròpia vida i la de cada persona com un regal de Déu que mai no agrairem prou («el Senyor li havia fet aquest favor tan gran, i tots la felicitaven»). I amb l’existència, Déu ens dóna també una missió o vocació («Què serà aquest noi?») i l’ajuda que ens cal per ser-hi fidels («la mà del Senyor era amb ell»).

Aquest dia celebrarem l’Eucaristia a la seva capella, a les 10 del matí i a les 12 del migdia. No hi haurà missa ni a la parròquia de la Stma. Trinitat ni a la Basílica. Acabada la celebració: cant dels Goigs.

158è Pelegrinatge a LOURDES, del 25 al 29 de juny. Aquests dies una colla de persones de les nostres parròquies seran al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes. Els desitgem un bon viatge i una bona estada. Els encomanarem a Déu, i alhora els demanem que ens recordin en la seva pregària davant la imatge de la Mare de Déu.

Pastoral de la salut. El proper dissabte dia 27, a 2/4 de 12 del migdia, hi haurà celebració de l’Eucaristia, al Centre sociosanitari Ricard Fortuny. La següent serà el dia 25 de juliol. El mes d’agost no hi haurà celebració.

Grup Tercer Món. Campanya “POSA LLUM AL MÓN”. El dissabte dia 27, en la missa del vespre, a la Basílica de Santa Maria, s’oferiran llànties amb el logotip de “Mans Unides”, perquè totes les persones que vulguin puguin participar en el projecte “Posa llum al món”. Els donatius recollits s’enviaran per a col·laborar amb els afectats pel terratrèmol del Nepal. Al final de la celebració, a les escales s’encendran les espelmes i es farà una fotografia.

Consulteu la pàgina WEB: www.parroquiesdevilafranca.org

Hi trobareu informació sobre la vida de la Parròquia.