L’equip de catequistes de les parròquies de Vilafranca encetem el nou curs amb ganes de retrobar-nos amb els infants amb els que ja hem fet camí i amb els que s’inicien de nou en el camí de la descoberta de Jesús. També amb els que ja vàrem assistir al “Divercat”.

Amb aquest motiu s’obre el plaç d’inscripció als dos cursos de catequesi en les parròquies de la Mare de Déu de Montserrat i la de Santa Maria.

Les dates són:

Setmana del 14 al 18 de setembre, de les 17 h fins les 19 h, a les sales de ‘església de la Mare de Déu de Montserrat, Carrer de Salvador Seguí, 1 al barri de l’Espirall i al despatx parroquial de Santa Maria, C/ Santa Maria ,12.

Pels infants que ja han rebut la Primera Comunió i els que ja vàrem participar en el “Divercat” el curs passat, les inscripcions seran els dies 21 al 25 de setembre amb el mateix horari.

Les sessions de catequesi s’inicien els dies 5 d’octubre pels infants que faran 1er grau de catequesi, i el dia 6 d’octubre pels infants que faran el 2on grau de catequesi.

Es comença amb la celebració d’inici de curs, a Santa Maria i a la capella de la Mare de Déu de Montserrat, segons el lloc d’inscripció. A aquesta celebració estan invitats els pares d’una forma especial.

Esperem retrobar-nos molt aviat !