Per participar en la 57º Campanya contra la Fam de Mans Unides, el Grup Tercer Món de les Parròquies de Vilafranca ha organitzat diferents actes.

Dissabte 13  i diumenge 14 es va fer als centres de culte la Col·lecta extraordinària a benefici del projecte adjudicat a la diòcesi de Sant Feliu: adquisició d’una clínica de salut  mòbil a l’estat de Karnakaka, Índia,  per tal de millorar la salut de les mares gestants i reduir la mortalitat  infantil, així com altres aspectes de salut col·lectiva.

Divendres 19, al col·legi Sant Raimon de Penyafort es va celebrar el 32è Sopar de la Fam, amb una assistència aproximada de 145 persones vilatanes i de la comarca.
Mn Agustí Roig va exposar la seva  experiència a República Dominicana d’aquest estiu.

Ens va explicar el projecte que porten endavant un jove matrimoni de S. Vicenç dels Horts i la situació precària dels habitants de l’illa , l’escolarització d’un grup d’infants de la zona oest del país allunyada dels nuclis urbans , l’intens tràfic d’estupefaents, la participació de l’Església en el desenvolupament social dels pobres,la  vida de fe de les comunitats cristianes en aquesta zona rural…

També ens va parlar dels projectes  i il·lusions dels habitants i dels col·laboradors. Hi ha un projecte que entre tots podem ajudar a tirar endavant. Es tracta d’omplir la biblioteca que esta construint en Roger i la Maria, els joves catalans a R. Dominicana. Per això es recolliran, a la rectoria de Vilafranca, aquells llibres ( en castellà ) que volem donar per potenciar el “gust per la lectura” dels infants dominicans.

 El Grup Tercer Món vol agrair les aportacions econòmiques que han fet moltes persones per tal de col·laborar en el projecte de Mans Unides per l’Índia.