A l’inici de l’any de la Misericòrdia , recordem com, nosaltres hem de concretar envers el proïsme , aquest amor incommensurable de Déu: donar de menjar al famolenc, vestir al despullat, acollir al foraster, atendre els malalts, ensenyar al qui no sap, perdonar les ofenses, suportar amb paciència…

Mans Unides, seguin la pedagogia de l’Església i d’acord amb l’encíclica “ Gaudiato sia“, esdevé acompanyant de la humanitat sofrent posant en pràctica aquestes “obres de Misericòrdia”.

Els milers de missioners i voluntaris fan possible que la Misericòrdia de Déu arribi a milions de persones sofrents arreu del món. Amb el seu treball Mans Unides ensenya com la caritat ens dóna esperança  en un  cel i una terra nova, i això ens porta a la fe.

El lema d’aquest any ens motiva a no acceptar les desigualtats cada vegada més profundes entre les persones i a actuar d’una forma pràctica i amb esperança .

El logotip significa:
Campanya Mans Unides 2016: “Planta-li cara a la fam. Sembra”el plat: el primer món, nosaltres que mengem cada dia.

la cullera: els mitjans i coneixements tècnics per produir el 100×1.

la terra bona ( i l’aigua ): patrimoni de tota la humanitat, sense manipulacions.

la planta : signe d’una ecologia natural, respectuosa.( proposada pel Papa Francesc ) la fecunditat de la vida.Signe d’aliment i de bellesa.

Aquest any, Mans Unides adjudica a les diòcesis del bisbat de Sant Feliu el projecte localitzat a l’estat de Karnataka, a l’oest de l’Índia, zona de conreu de cafè, per l’obtenció d’una unitat mòbil sanitària on atendre els naixements, les vacunacions, la nutrició, controlar l’alcoholisme. Engegar plans de formació sanitària i acadèmica, tot negociant amb les autoritats per tal d’obtenir els permisos pertinents, ja que de vegades les autoritats neguen permisos als cristians.

El Grup de Tercer Món Mans Unides de Vilafranca per tal de col·laborar amb el projecte de Mans Unides, organitza diferents actes.

  • Dissabte 13 de febrer i diumenge 14 a totes les misses, pregària i col·lecta extraordinària per Mans Unides, per tal de finançar el projecte sanitari a Karnataka.
  • Divendres dia 19 de febrer, a les 21h. al col·legi Sant Ramon: Sopar de la Fam. Mn Agustí Roig compartirà amb els assistents la seva experiència a República Dominicana l’estiu passat.

Tothom està invitat a participar en aquets actes. Estem segurs de la vostra generositat envers el més pobres.

Les inscripcions pel sopar es poden fer als telf; 930076086- Mª Rosa V.. al 93 890 37 62, Maria R. i al 93 890 12 74 Maribel G. a partir de les 20 h. i fins el dia 18 de febrer.

El preu orientatiu és de 8 €.MANS UNIDES ONG Catalunya i Balears