26 DE JUNY DE 2016

ESTIU, VACANCES, DESCANS…

Les vacances són un do de Déu. Poder viure un temps de tranquil·litat, d’esbarjo, de novetat, és certament un goig i una oportunitat que val la pena d’aprofitar com es pugui. Per refer-se físicament i anímicament, per compartir més la vida amb familiars i amics, per fer coses que la feina de l’any impedeix de fer…

I, dins el goig i l’oportunitat de les vacances, també hi entra la nostra relació amb Déu. També val la pena d’aprofitar la tranquil·litat i la novetat d’aquests dies, per acostar-nos-hi amb més pau i més ganes.

 

Senyor, fes que rebem les vacances amb agraïment.

Són fruit del nostre esforç i també ho són del treball dels altres.

 Fes que les visquem amb solidaritat, perquè,

quan ens ho passem bé, hem de recordar aquells

que no poden descansar ni gaudir com nosaltres.

 Ajuda’ns a ocupar-les sàviament, sense oblidar

els espais per a la lectura i per a la pregària.

Que dialoguem amb la parella, els fills, els amics.

Que gaudim de la bellesa de la natura,

sense oblidar que és un regal valuós i gratuït

que ens fas i que cal preservar.

 Fes que recuperem forces i que tornem a la vida de cada dia

millor que quan vam marxar.

Perquè, si no és així, haurà estat un temps absurd i perdut.

 Ajuda’ns a aprofitar les vacances per obrir-nos al món de l’imprevist,

del gratuït i, sobretot, per obrir-nos a Déu

i als nostres germans i germanes.

——————————————————————————————

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

Les colònies d’estiu a Penyafort: Enguany, el Grup Esplai Parroquial organitza com cada any les colònies d’estiu a Penyafort i rutes per adolescents. Hi ha diverses opcions per participar-hi: 1r torn de colònies a Penyafort (opció 5 dies) (per infants de P5 i 1r Primària): 28 de juliol a l’1 d’agost;  1r torn de colònies a Penyafort (per infants de P5 a 3r de primària): del 23 de juliol a l’1 d’agost; 2n torn de colònies a Penyafort (per nens i nenes de 4t de primària a 1r d’ESO): de l’1 al 10 d’agost.

Campaments I al País Basc (2n i 3r d’ESO): del 2 a l’11 d’agost.

Campaments II Menorca (4t i 1r de Batx.): del 5 al 16 d’agost.

El preu de les colònies és de 280 € (10 dies) i 160 € els infants més petits que optin per venir 5 dies. Les inscripcions són tots els dimarts i divendres durant els mesos de juny i juliol de 19:30 a les 21 h a Can Trabal. (Pl. Jaume I, 13). L’esplai també disposa d’un sistema de beques i ajuts, si voleu portar l’infant de colònies i teniu problemes econòmics, dirigiu-vos a Mn. Agustí i buscarem la solució.

Pastoral de la salut: El proper dimarts dia 28, a 3/4 de 7 de la tarda, reunió del voluntariat, a la rectoria. 

160è Pelegrinatge a  LOURDES, del 30 de juny al 4 de juliol: Aquests dies una colla de persones de les nostres parròquies seran al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes. Els desitgem un bon viatge i una bona estada. Els encomanarem a Déu, i alhora els demanem que ens recordin en la seva pregària davant la imatge de la Mare de Déu.

Celebració comunitària de les Noces d’or i d’argent matrimonials: Aquesta celebració tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria, a la Missa de les 12 del migdia, del diumenge dia 10 de juliol.

Estiu 2016: Durant els mesos de juliol, agost i setembre es suprimeix la missa dels dimarts i els divendres a Sant Francesc.

També es deixa de publicar el “Full informatiu”. En sortirà un amb motiu de la Festa Major.  BON ESTIU PER A TOTHOM!