11 DE SETEMBRE DE 2016

Després del parèntesi de l’estiu, retornem a la publicació setmanal del nostre “FULL INFORMATIU DE LES PARRÒQUIES DE VILAFRANCA”. Aquesta represa coincideix amb l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Per aquest motiu, transcrivim les pregàries del darrer dia de la Novena a Sant Fèlix, inspirades en la “Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat” que va composar el bisbe Josep Torras i Bages, del qual n’estem commemorant el centenari de la mort.

“PEL POBLE DE CATALUNYA: Perquè creixi entre nosaltres aquella fe que enfonsa les muntanyes, omple les valls i fa planer el camí de la vida.

Perquè desaparegui l’esperit de discòrdia i resplendeixi l’honestedat dels costums públics.

Perquè sigui desterrat d’aquest Poble l’esperit de maledicció i de blasfèmia.

Perquè sigui defensat d’enemics espirituals i temporals.

Perquè s’aconsegueixi una pau cristiana i perpètua.

Perquè mai no es desfaci aquest POBLE CATALÀ que Maria espiritualment engendrà”.

En propers “Fulls” publicarem les reflexions que vàrem llegir cadascun dels dies de la Novena, totes elles tretes d’escrits d’aquest gran bisbe penedesenc, que va néixer a Les Cabanyes l’any 1846, visqué  a Vilafranca del Penedès i morí el 1916, essent bisbe de Vic.

————————————————————————————————————–

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

Catequesi parroquial curs 2016-2017

“VINE I HO VEURÀS”

INSCRIPCIONS:

Els pares dels nens i nenes que faran tercer curs de primària a l’Escola, poden inscriure el seu fill/a al primer curs de Catequesi. Els pares dels nens i nenes que l’any passat varen fer primer curs de Catequesi, i volen que facin el segon, els han d’inscriure novament.

DIES DE LES INSCRIPCIONS:

Del 12 al 16 de setembre, de 5 a 7 de la tarda, a la Parròquia de Santa Maria (Rectoria) i a l’Església de la Mare de Déu de Montserrat (l´Espirall).

Els de primer curs podran adquirir el Catecisme i el Quadern (preu: 35 euros). Els de segon, només el Quadern (preu: 15 euros).

INICI DE LES SESSIONS DE CATEQUESI:

Primer curs: Dilluns 3 d’octubre, a 2/4 de 6 de la tarda.

Segon curs: Dimarts 4 d’octubre, a 2/4 de 6 de la tarda.

REUNIÓ DE CATEQUISTES:

Les catequistes dels dos cursos tindran una primera reunió, amb el mossèn, dimecres dia 28 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a la rectoria.

“DIVER-CAT” / TROBADES DE POST-COMUNIÓ :

Adreçades a nenes i nens que ja han fet la 1ª Comunió. Les trobades són els dissabtes a la tarda. Inscripcions: del 3 al 7 d’octubre, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, a la rectoria.

90ª ROMERIA A MONTSERRAT

del 14 al 17 d’octubre

Reserveu-vos aquests dies, especialment el dia central que serà el diumenge dia 16.