«El món no necessita més aliments, necessita més persones compromeses «.

foto sopar famAmb aquest lema Mans Unides promou la Campanya contra la fam d’enguany.

Per tal de col.laborar amb Mans Unides, el  Grup Tercer Món de les parròquies de Vilafranca ha  realitzat diferents actes en el darrers dies.

Divendres dia 10 es va fer al col.legi Sant Ramon el sopar de la Fam, amb l’assistència d’unes 80 persones. El delegat de Mans Unindes del bisbat de Sant Feliu, Josep Mª Oró va compartir amb els assistents la seva experiència a Colòmbia , on va poder constatar com Mans Unides ha endegat diferents projectes .Com la seva estada va coincidir amb la signatura de la pau, el Sr Oró explicava emocionat com les comunitats rurals veuen el camí de la pau lligat al perdó . «Sense perdó els acords no funcionaran bé».

Les comunitats cristianes estan de ple abocades a la promoció social dels més desposseïts , de la terra, de la vivenda, de varis membres de la pròpia família. La guerra s’ha emportat moltes coses per endavant. Ara cal construir la pau amb la ma al cor ,perquè c torni a florir la gran esperança del poble senzill.

Dissabte i diumenges a totes les misses es fa ver la pregària i col.lecta a favor del projecte presentat : L’ampliació i condicionament d’una escola a Bodmal, a la diòcesi de Sambalpur , regió d’Odisha a l’est de l’Índia.

Agraïm a les persones la seva aportació per l’esmentat projecte.