25 de JUNY de 2017

L’ESTIU: UN DO DE DÉU

Poder viure un temps de tranquil·litat, d’esbarjo, de novetat, és certament un goig i una oportunitat que val la pena d’aprofitar tant com es pugui per refer-se físicament i anímica, per compartir més la vida amb familiars i amics, per fer coses que la feina de l’any impedeix de fer, potser buscar alguna mena de voluntariat per ajudar els altres, aprofitar aquest temps per aprendre coses noves, llegir, estudiar, visitar indrets desconeguts… malgrat la calor.

I, dins del goig i l’oportunitat de les vacances, també hi entra la nostra relació amb Déu. També val la pena d’aprofitar la tranquil·litat i la novetat d’aquests dies per acostar-nos-hi amb més pau i amb més ganes.

Estem acabant de tancar aquest curs a les nostres parròquies, un curs convuls, i ara que comencem aquesta nova etapa de l’any, considerem un deure agrair la col·laboració i estima de tantes persones que han ajudat i compartit la nostra vida pastoral com a comunitat cristiana, com també tants feligresos que senten la vida parroquial com a pròpia, com la de la seva pròpia casa. Tots som i hem de ser una comunitat agermanada, oberta i acollidora per a tothom.

En nom del Consell Pastoral de les nostres parròquies de Vilafranca us desitgem a tots i totes un bon estiu i qui les faci, unes bones vacances.

____________________________________________________________________ 

CELEBRACIONS I ACTIVITATS

PRESA de POSSESSIÓ. El diumenge 23 de juliol a les 19.00 h, en una Eucaristia presidida pel nostre bisbe Mons. Agustí Cortés, Mn. Xavier Aymerich prendrà possessió del càrrec de rector de la nostra parròquia de Santa Maria i de diverses parròquies del nostre arxiprestat. Esteu tots convidats a aquesta celebració.

BISBE AUXILIAR de BARCELONA. El passat dilluns 19 de juny va ser nomenat bisbe auxiliar de Barcelona Mn. Sergi Gordo, antic vicari de les nostres parròquies. Fa pocs dies va celebrar entre nosaltres el 25è aniversari de la seva ordenació presbiteral a la Basílica de Santa Maria. En donem gràcies al bon Déu i preguem per la seva nova tasca pastoral.

FI de CURS de la MISSA FAMILIAR. El proper dissabte 1 de juliol, a l’Eucaristia de les 20.00 h a la Basílica de Santa Maria, celebrarem el fi de curs de la Missa Familiar que acabarà amb un sopar, on participaran totes les famílies amb infants petits que al llarg del curs han participat en aquesta Eucaristia.

INSCRIPCIONS a COLÒNIES del GEP. Cada dimarts i divendres, de 19.30 h a 21.00 h, a Can Trabal. El Primer torn de colònies (p5-4t primària), del 23 de juliol a l’1 d’agost. Segon torn de colònies (5è de primària a 2n d’ESO) de l’1 al 10 d’agost.

PELEGRINATGE a LOURDES. Del 29 de juny al 3 de juliol un bon grup de malalts, pelegrins i hospitalaris de Vilafranca, participarà amb l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes en el pelegrinatge d’aquest curs. Preguem per ells, que tinguin un bon viatge. Que santa Maria de Lourdes vetlli per tots els nostres malalts!