15 d’octubre de 2017

Avui som a Montserrat

Aquest és el text de presentació que es llegirà a l’inici de la missa conventual: Som els feligresos de les parròquies de Vilafranca, que com cada any pugem a Montserrat en Romeria per encomanar-nos al Senyor. Aquest any amb el record agraït de Mn. Jaume Berdoy, rector de Santa Maria i vicari episcopal, gran devot de Montserrat, que ens va deixar aquest hivern. Amb tot el nostre bisbat de Sant Feliu, volem esdevenir una Església testimoni d’amor en el món. I amb aquest Santuari i Monestir, celebrar els 425 anys de la consagració de la basílica, tot aprofundint en el lema “la meva casa és casa d’oració”. Que Maria, Mare de Déu i mare nostra, ens hi ajudi.

_________________________________________________________________ 

Inscripcions catequesi de confirmació i grups de joves. Obertes al despatx parroquial fins el 30 d’octubre, per a nois i noies a partir de 3r. d’ESO.

Missa a Sant Francesc. La reprenem aquesta setmana: dimarts i divendres feiners a les 10:30h.

Grup bíblic. Propera reunió: dimarts 17 d’octubre de 18:45h. a 19:45h. Tema: Gn 14,17-20: Melquisedec va portar pa i vi. Obert a tothom interessat en conèixer més la Paraula de Déu.

Domund. Dies 21-22 d’octubre, pregària i col·lecta a totes les misses.

Concert en record de Mn. Jaume Berdoy. Rèquiem de Mozart, a càrrec de la Polifònica de Vilafranca. Diumenge 29 d’octubre a les 19h. a la basílica de Santa Maria. Localitats al preu de 15-20€.

Descarregar (PDF, 133KB)