GDE Error: Requested URL is invalid
El diumenge dia 29 del proper mes d’octubre tindrà lloc a Vilafranca un concert del Rèquiem de Mozart en record i homenatge a Mossèn Jaume Berdoy,  personalitat molt apreciada i estimada per tothom, que va morir el propassat mes de febrer. Aquesta iniciativa ha sorgit de la Polifònica de Vilafranca, en col·laboració amb la Comissió Santa Maria 2020. Els intèrprets de  la cèlebre composició pòstuma de Mozart,  seran la mateixa Polifònica juntament amb l’Orquestra de Cambra del Penedès i quatre solistes de primer nivell. Aquest concert, que se celebrarà a la Basílica de Santa Maria,  vol ser un acte de reconeixement i gratitud envers  la figura de Mn. Berdoy, que precisament va impulsar les actuals obres de restauració de la Basílica.

A partir del 3 d’octubre es podran trobar localitats per al concert  als següents establiments de Vilafranca, en horari comercial: Teixits Solà, carrer de Santa Maria, 13;  La Botiga del Parquet, carrer de Sant Joan, 8;  Opticàlia,  carrer de la Cort 17,  i  Tintoreria Juncosa, carrer de la Parellada, 61,  i també cada dijous a les taquilles del Teatre Cal Bolet, de 18:00h a 20:00h.

El donatiu per cada localitat és entre 15€ i 20€ , i els beneficis es destinaran a les obres de restauració de la Basílica de Santa Maria.