El proper diumenge 27 de maig a les 18h. tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria un concert de banda, dins els actes promoguts per la Comissió Santa Maria 2020 per recollir diners per a la restauració de la basílica. La Banda de l’Escola Municipal de Música M.Dolors Calvet, dirigida per Sergi Raya, interpretarà bandes sonores i peces tradicionals. En un parell de peces comptarem amb la col·laboració de l’organista Jonathan Carbó. L’entrada és gratuïta, i es faran aportacions voluntàries a la sortida (“taquilla inversa”).

Aprofitant aquest concert, s’inaugurarà un nou accés a la basílica. Es tracta de la porta de la façana nord que dona al corraló del Palau Baltà i que surt per l’altar de Sant Josep, i que s’ha reobert darrerament. Aquest accés forma part de l’annex construït el 1882, que havia estat utilitzat com a magatzem. Es farà servir els dies de gran concentració de fidels a la basílica.

Recordem que continuen a la venda els 3 models d’imants amb la reproducció dels vitralls restaurats. Es poden adquirir al preu de 3 euros cadascun a la sagristia de Santa Maria, al despatx parroquial, al Vinseum, a les llibreries Cuscó, l’Odissea, la Cultural, Pujol, i també a la pastisseria Bertran.

Cal destacar també que la joieria Moner ha ampliat la col·lecció de les diverses joies inspirades en els vitralls de la basílica. La seva venda serveix també per col·laborar en la recollida de diners de cara a la següent fase de restauració.  

Descarregar (PDF, 1.28MB)