Amb data 25 de juliol de 2018 el bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha fet públics els nomenaments per al nou curs 2018-2019, entre els quals el de vicari de les parròquies de Vilafranca. Així, el fins ara vicari Mn. Agustí Roig ha estat nomenat adscrit a la parròquia de Sant Vicenç dels Horts. Des de la comunitat parroquial de Vilafranca agraïm de tot cor el seu treball pastoral durant tots aquests anys, des que va arribar com a seminarista l’any 2004 i va ser ordenat prevere a la basílica de Santa Maria el 19 d’abril del 2009, fins avui. El nou vicari serà Mn. Jordi Tres, de 38 anys, també natural de Sant Vicenç dels Horts, fins ara vicari de Piera i les parròquies de l’entorn. El canvi es farà efectiu durant el mes d’agost.
Per altra banda, a partir del mes de setembre Mn. Jordi Tres també serà el rector de la parròquia de Sant Esteve d’Ordal, mentre que el rector de les parròquies de Sant Sadurní i Santa Maria (La Múnia) de Castellví de la Marca serà el rector de Santa Marigarida i Els Monjos Mn. Valentí Alonso. 
 
Preguem per mossèn Agustí, tot agraint-li els anys de servei pastoral a Vilafranca. Preguem pel nou vicari mossèn Jordi. I preguem per les parròquies de Vilafranca i tota la comunitat en aquesta nova etapa que començarà amb el nou curs.