Com altres anys ens ha visitat el Pare Díaz Garris, jesuïta missioner al Gujerat, Índia,des de fa 48 anys i promotor entre moltes altres coses de la Campanya Madrina.

Els infants «apadrintas», principalment «dalits», o sigui , els més pobres , reben , a través de la Campanya Madrina ,atenció mèdica i educació a càrrec dels jesuïtes missioners.

A Vilafranca vàries famílies tenim infants apadrinats i rebem regularment noticies de les activitats i del progrés dels infants amb les seves famílies.

Davant una cultura i religió majoritàriament hindú moltes persones descobreixen, a través del testimoni dels missioners, que l’hinduisme condueix a Déu, però el cristianisme ensenya a trobar Déu en els germans més desfavorits.

El sentit religiós dels habitants de l’Índia es culturitza molt bé amb la religiositat cristina i es fonen en una devoció profunda expressada en danses i rituals que ens apropen a l’Únic Déu.

Per rebre informació sobre la «Campanya Madrina es poden posar en contacte amb el telf. 93 8902317 o 93 8901274 o amb algun membre del Grup Tercer Món Mans Unides, Parròquies de Vilafranca