HOSPITAL COMARCAL “ALT PENEDÈS”

 Servei Religiós

L’actual crisi del coronavirus ens ha situat davant un escenari que no esperàvem i que ni tant sols podíem sospitar.

De cop i volta tot està en crisi: la vida de les persones, les relacions interpersonals, el treball, l’economia, etc. I no sabem per quan de temps.

La nostra fe també ha estat sacsejada per aquesta tempesta.

Privats de les nostres celebracions litúrgiques, de la Missa Dominical, de l’administració dels sagraments i, molt possiblement ens veurem privats de la celebració de la Pasqua.

No podem anar a l’església amb normalitat, però podem “construir una església” a casa nostra.

Us proposo buscar un raconet on ens puguem recollir i pregar. Que hi hagi una imatge o una estampa, un llum o una espelma. Alguna cosa que ens recordi que el Senyor hi és, que sigui el nostre refugi i lloc de pregària. Ara és dels moments en que no podem perdre el contacte amb el Senyor.

Com aconsella el nostre Bisbe, procurem seguir la Missa, almenys la dominical, a través de la TV o Internet, particularment pel canal YOUTUBE.

No podrem combregat amb el Cos de Crist, però podem unir-nos a Ell. El sentirem present i notarem la seva presència i la companyia d’altres germans que, com nosaltres, compartiran la celebració.

A través de la Web de les parròquies de Vilafranca, podem seguir, cada dia, la Missa de les 20:00 h. que se celebra a la Basílica de Santa Maria. La celebració és a porta tancada.

El Servei Religiós de l’Hospital continua present  cada dia. De les 11:00 h. a 12:00 h. està a la vostra disposició, per atendre a qualsevol persona, ingressada o no. També per administrar la Comunió a qui ho desitgi.

Cal avisar al servei d’admissions o provar a veure si el mn. és a la capella (despatx, al fons a la dreta). En el cas de persones ingressades, com sempre, cal avisar al personal sanitari.

Són moments difícils i tota ajuda és poca.

Desitgem que aquesta situació s’acabi aviat i puguem retrobar-nos de nou, amb bona salut, per celebrar i compartir la nostra fe.

Que el bon Déu ens sostingui i faci davallar damunt de tots, particularment dels qui pateixen, una abundosa benedicció.

Compteu amb el Servei Religiós per a tot allò que estigui al nostre abast.

                                   Mn. Pere, cap del Servei Religiós.

SOTA LA VOSTRA PROTECCIÓ ENS REFUGIEM,

OH SANTA MARE DE DÉU!.

NO DEFUGIU LES NOSTRES SÚPLIQUES

EN LES NOSTRES NECESSITATS.

DE TOTS ELS PERILLS DESLLIUREU-NOS,

VERGE GLORIOSA I BENEÏDA!.