En el marc de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, la Comissió encarregada de  preparar la Campanya de l’Ampolla 2021, amb el consens dels responsables de les entitats que formen part de la pastoral de joves i d’educació en el lleure de les Parròquies de Vilafranca, ha decidit cancel·lar la Campanya de l’Ampolla 2021, que tenia previst realitzar, com ja és tradició, després de les properes festes de Nadal.

Les característiques de la Campanya de l’Ampolla, que arriba a aplegar al voltant de 200 voluntaris, no permeten garantir les condicions sanitàries i de seguretat per a tots el participants i també per la ciutadania en general, pel fet de tractar-se d’una recollida casa per casa, tant pel que fa a Vilafranca del Penedès com per la resta de pobles que hi col·laboren cada any. En aquest context, on és necessària la col·laboració de tots i totes, exercim també la nostra responsabilitat posant per davant la prudència i la salut.

Des d’aquest comunicat, volem agrair la col·laboració de totes les empreses, entitats, grups i particulars que cada any, d’una manera o altra, han fet possible les anteriors edicions de la Campanya de l’Ampolla.