Donada la situació sanitària, aquest any les celebracions de la Setmana Santa a les parròquies de Vilafranca tindran algunes particularitats. Sortosament, no serà com l’any passat, en què totes les celebracions van ser a porta tancada i retransmeses per youtube. Però, malgrat que es podran celebrar presencialment, tampoc no seran del tot normals degut a les restriccions i al toc de queda. Properament informarem dels horaris complets, però ara ja avancem algunes de les novetats:

– Septenari dels Dolors: Degut a les reduïdes dimensions de la capella dels Dolors, el celebrarem a la basílica de Santa Maria, del dimarts 23 al divendres 26 de març, a les 20h.

– Aquest any NO HI HAURÀ BENEDICCIÓ DE RAMS a cap de les esglésies. Les misses del Diumenge de Rams (27 i 28 de març) se celebraran amb els horaris habituals, però sense la benedicció inicial que es fa al començament de la missa.

– Per facilitar la participació de tots els fidels, i per respectar els aforaments actuals (30% de la capacitat dels temples en aquests moments), ES DOBLARAN ALGUNES CELEBRACIONS: per exemple, Dijous Sant (1 d’abril) a Santa Maria a les 18h i a les 20h; Divendres Sant (2 d’abril) també a Santa Maria a les 17h i a les 19h…

– Aquest any NO HI HAURÀ VIACRUCIS pel carrer el Divendres Sant a la nit. El Cos de Portants del Sant Crist participarà en el Viacrucis del Diumenge de Rams a la tarda a la basílica de Santa Maria, i també en les celebracions de la Passió del Divendres Sant.

– Per causa del toc de queda, la VETLLA PASQUAL (3 d’abril) que se celebra a Santa Maria s’avança a les 20h.

Properament donarem els horaris de totes les celebracions.