Benvolgudes i benvolguts, 

 
Com ja és tradició, la comunitat de Germanes de la Caritat de Santa Anna de Vilafranca del Penedès, juntament amb les Senyores residents de la nostra Residència Mare Ràfols ens complau informar-vos de la festivitat de la Mare de Déu del Pilar.
 
– La missa serà el proper dijous dia 12 d’octubre,  a les 10,30h del matí, a l’església de la Mare de Déu del Pilar del Molí d’en Rovira de Vilafranca del Penedès Mossèn Miquel Raventós presidirà la Solemne Missa. Tanmateix convidem a tothom a participar-hi, i qui ho vulgui a portar ofrenes florals tal i com es fa a Saragossa.
 
Enguany com a novetat, ens acompanyarà un Cor que cantarà la “Missa Baturra”; aquest Cor ha sigut creat expressament per l’ocasió de la mà de Familiars i amics de la Residència així com persones amb arrels Aragoneses. 
 
Com cada any, s’oferirà la missa en record i menció a totes les Senyores residents i Germanes de la Comunitat difuntes des de l’últim 12 d’octubre. Per això convidem a venir a totes les famílies i amics/amigues que vulguin acompanyar-nos en aquest dia de record i pregària, tot demanant a la Mare de Déu que vetlli per les persones estimades que ens han deixat.
 
És el dia gran del Temple a la Mare de Déu del Pilar erigit al Recinte Històric del Molí d’en Rovira, tot recordant la gesta en que Maria Ràfols, Mn. Joan Bonal i 11 Germanes arriben a Saragossa el 28 de desembre de 1804, Davant del Pilar preguen i demanen “protecció i ajut per exercir amb caritat i fervor la missió a què venien” (Cfr. Const.2).