“Ajuda a l’Església Necessitada” és una Fundació Pontifícia que recolza les comunitats cristianes en els països on estan més necessitades i perseguides. La seva tasca consisteix en informar de la situació d’aquests cristians, fomentar la pregària i recollir diners per a la cobertura de projectes.

El proper dilluns 18 de març, el delegat al bisbat de sant Feliu, Sr. Josep Maria Guardiola, presentarà l’informe “Llibertat religiosa al món”. És una de les sessions de formació i diàleg programades per a aquest curs, i tindrà lloc a les 21h a la sala Mn. Vinyeta.

Per altra banda, podem veure a l’entrada de la basílica l’exposició “Rostres de Misericòrdia”, que vol mostrar l’escola de misericòrdia que és l’Església catòlica en tants països on hi ha cristians que pateixen: sacerdots, religiosos, missioners i laics anònims al servei de l’Evangeli; apòstols de tendresa, perdó, esperit conciliador, atenció, entrega incondicional. Misericòrdia és també el gest de tantes persones al món que amb oració i generositat, mitjançant Ajuda l’Església Necessitada, fan possible el sosteniment d’aquests apassionats per l’Evangeli, convidant-nos a ser també nosaltres ponts de misericòrdia entre casa nostra i aquells que pateixen a països on viure la fe pot ser motiu de persecució. L’exposició consta de 16 plafons: 2 d’introducció, i els altres 14 estan distribuïts segons les clàssiques obres de misericordia (7 corporals i 7 espirituals), amb exemples concrets de situacions reals. Es pot visitar en els horaris habituals d’obertura de la basílica fins el mateix dilluns 18 de març, que estarà instal·lada a la sala Mn.Vinyeta durant la conferència.

Descarregar (PDF, 203KB)