16 de juny de 2024

 

Descarregar (PDF, 473KB)

 INFORMACIONS DE LA COMUNITAT

Casa de colònies Penyafort. Durant els darrers mesos hem acabat la segona fase de les obres de rehabilitació, dintre del projecte que ja vam començar l’any 2021. En aquesta ocasió s’han renovat les habitacions de la segona planta (dues habitacions de 16 i 14 places, amb els seus lavabos). Els grups de colònies d’aquest estiu ja estrenaran aquesta part renovada de la casa. Les següents fases seran la part restant de la primera planta, la planta baixa, la piscina i l’ascensor per a persones amb mobilitat reduïda.

Col·lecta Càritas Corpus. En la col·lecta realitzada els dies 1 i 2 de juny es van recollir 2.034,25€, que han estat lliurats a Càritas Diocesana de Sant Feliu. Moltes gràcies.

Can Trabal. L’edifici parroquial de la plaça Jaume I n.13, on desenvolupa les seves activitats el GEP, pateix greus deficiències que han estat detectades en la inspecció tècnica realitzada pels arquitectes del bisbat. Hem creat una comissió per intentar afrontar les intervencions necessàries per condicionar l’espai, almenys les més urgents, buscant els ajuts i les subvencions que calguin.

Dilluns 24 de juny, solemnitat del naixement de sant Joan Baptista. Com cada any, celebrarem la missa a les 12h a la capella de sant Joan. Aquest dia no hi ha missa ni al matí a la Santíssima Trinitat ni al vespre a Santa Maria.

SOM NOSALTRES ELS ÚLTIMS CRISTIANS?

Última conferència del curs, a càrrec del conegut mossèn Carles Cahuana, que presideix cada diumenge la Missa de la 2 de TVE.  Nascut a Sabadell el 1976, és prevere de la diòcesi de Terrassa. Llicenciat en ciències polítiques. És rector de les parròquies del Sant Esperit, de Sant Valentí i de l’església de Sant Jaume del Pla del Bon Aire, totes elles a la ciutat de Terrassa. És membre del Centre de Pastoral Litúrgica, director de la col·lecció Dossiers CPL i membre del consell de redacció de la revista Missa Dominical. Recomanem especialment l’assistència per l’interès del tema i del ponent.

Bon estiu 2024!

Aquest és l’últim full informatiu d’aquest curs. El reprendrem, si Déu vol, el proper mes de setembre.

– Encomanem al Senyor totes les activitats pastorals d’estiu: les colònies a Penyafort i els campaments del GEP, dels escoltes, la trobada de joves, la Festa Major…

Recordem que, a partir del juliol, queden suprimits: la missa del dimarts a l’Espirall, la missa del divendres a Sant Francesc, el rosari del dimecres, les Vespres del divendres, les Laudes del dissabte, l’exposició del Santíssim del primer dijous de mes. Reprendrem aquests actes el mes d’octubre.

– I recordem que, malgrat això, la fe no fa vacances!

CALENDARI  I  AGENDA

Diumenge 16. Diumenge XI del temps de durant l’any. A les 18h, trobada diocesana (vegeu portada).

Dilluns 17. A les 20h, missa funeral (cada dilluns). A les 21h a la sala Mn. Vinyeta, conferència: ¿Som nosaltres els últims cristians?, a càrrec de Mn. Carles Cahuana (vegeu notícia).

Dimecres 19. A les 18:30h, pregària del rosari (cada dimecres).  

Dijous 20. A les 19:30h, confessions (cada dijous).

Divendres 21. Sant Lluís Gonzaga, religiós. A les 10:30h, última missa del curs a l’església de Sant Francesc. A les 19:30h, Vespres (cada divendres).

Dissabte 22. A les 9:30h, Laudes (cada dissabte).

Diumenge 23. Diumenge XII del temps de durant l’any.

Dilluns 24. Naixement de sant Joan Baptista. Missa a les 12h a la capella de sant Joan (vegeu notícia).