Nadal

És el dia més important d’aquestes festes. Avui celebrem el naixement del Fill de déu, el naixement del Déu fet home, que ve a viure la nostra mateixa vida perquè nosaltres, seguint el seu camí, aconseguim la felicitat.

20161218_122048

Missa del Pollet!!!

El pròxim dissabte 24 de desembre  a les 7 de la tarda   a la parròquia de la Stma. Trinitat,  us convidem a  participar un any més de la MISSA DEL POLLET, una celebració  especialment  dedicada a totes les famílies amb nens. Una bona manera de començar aquestes festes de Nadal  compartint tots junts una estona de pregària .

Us esperem el pròxim dissabte i desitjar-vos a tots un Bon Nadal

gallinetes-del-corral

NADAL 2016

HORARI DE LES CELEBRACIONS

Solemnitat del NADAL DE NOSTRE SENYOR JESUCRIST:

MISSES DEL GALL: 19 h. missa familiar “del pollet” a la parròquia de la Stma. Trinitat; 22 h.  monestir de la Mare de Déu del Carme; 24 h. Basílica de Santa Maria i col·legi de Sant Ramon.

MISSES DEL DIA: 10 h. parròquia de la Stma. Trinitat i capella de la Mare de Déu de Fàtima; 11 h. església de la Mare de Déu de Montserrat; 12 h. Missa Solemne a la Basílica de Santa Maria; 18´30 h. monestir de la Mare de Déu del Carme; 20 h. Basílica de Santa Maria.

Dilluns dia 26. Sant Esteve:

A les 12 h. Missa a la Basílica de  Santa Maria. A continuació: Concert d’orgue, a càrrec del jove organista Berenguer Montserrat. (No hi haurà missa vespertina)

Diumenge dia 1 de gener de 2017. Festa de Santa Maria, Mare de Déu:

Horari de misses com els diumenges, inclosa la vespertina de la vigília.

Divendres dia 6 de gener. Solemnitat de l´Epifania:

Horari de misses com els diumenges, inclosa la vespertina de la vigília.

Dissabte dia 7 de gener. SANT RAIMON DE PENYAFORT:

A les 8 del vespre, a la Basílica de Santa Maria : MISSA SOLEMNE. Al final, cant dels Goigs davant l’altar de Sant Raimon.

Diumenge dia 8. Festa del Baptisme de Jesús:

Horari de misses com els altres diumenges. A les 5 de la tarda, celebració comunitària del sagrament del Baptisme.

Dissabte dia 14 de gener. CAMPANYA DE L’AMPOLLA: Aquest any els beneficis aniran destinats al Centre d’Acollida Abraham, de Càritas Interparroquial.

 

PESSEBRES NADAL 2016

Exposició organitzada per l’Associació

de Pessebristes de Vilafranca del Penedès

a la capella dels Dolors

del 4 de desembre al 8 de gener

Feiners, de 18 a 20 h (dilluns tancat)

Dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20’30 h.

Baptisme del Senyor

Mentre Jesús pregava, una veu digués des del cel: “Ets el meu Fill, el meu estimat; en tu m’he complagut”. (Lluc 3, 21-22)baptisme de crist de murillo

Acabem el temps de Nadal contemplant Jesús, ja adult, que va al Jordà, on Joan batejava la gent com a signe de conversió, i allà Déu el proclama com el seu Fill i enviat.

Epifania del Senyor

L’alegria dels mags en veure allà l’estrella va ser immensa. Entraren a la casa, veieren el nen amb Maria, la seva mare i, prostrats a terra li presentaren el seu homenatge. (Mateu 2, 10, 11)

Avui contemplem aquells savis que arriben de països llunyans buscant el Messies; ells ens representen a tots nosaltres, la gent de tota raça i nació que creiem en Jesús.epifania de murillo

II Diumenge després de Nadal

El qui és la paraula es va fer home i plantà entre nosaltres el seu tabernacle, i hem contemplat la seva glòria, que li pertoca com a fill únic del Pare, ple de gràcia i de veritat. (Joan 1, 14)

En aquest diumenge contemplarem el misteri del Déu que ens estima i ens vol comunicar el camí de la Llum i de la Vida, i per això ens envia la seva Paraula feta carn, Jesús.