Epifania del Senyor

Uns personatges de terres llunyanes arriben a Betlem, guiats per una estrella, buscant el Messies que acaba de néixer. Ells s’han sentit cridats per la llum de Déu, i han tingut la valentia de seguir aquesta llum, sense saber gaire on els portaria. I finalment troben l’infant, i el reconeixen com aquell que és el camí de la vida per a tothom. Nosaltres, com aquells mags d’Orient, també reconeixem Jesús com a  llum i vida nostra, i volen seguir-lo amb tot el goig.

Santa Maria, Mare de Déu

Comencem l’any, i ho fem posant els ulls en Maria, la mare de Jesús. Ella, com tota mare, viu aquests dies l’alegria pel naixement del seu fill. és el fruit de les seves entranyes, i per això se’l mira amb aquell amor que només una mare pot tenir. I nosaltres ens alegrem amb ella, i posem a les seves mans l’any nou que estem iniciant, perquè el nostre món creixi en la pau, en la justícia, en la fe.

La Sagrada Família

Jesús, el déu fet home, creis i aprén a caminar per la visa en el si d’una família com les nostres. Dels seus pares, Maria i Josep, rep atenció, educació, amor. Avui, nosaltres, contemplant aquella família senzilla de Natzaret, pensem en les nostres famílies, i en totes les famílies del món, i preguem perquè Déu ens beneeixi amb la seva bondat.

Resultat d'imatges de imatge de la sagrada família

Bon Nadal !!!

Descarregar (PDF, 202KB)

Fa més de 2.000 anys , en una poblet de Judea anomenat Betlem, va néixer un infant, en unes condicions més aviat poc confortables, però acompanyat d’un gran amor, el dels seus pares Maria i Josep. I nosaltres celebrem, any rere any, amb molt de goig, el seu naixement, perquè en aquell infant, a qui els seus pares posaran el nom de Jesús, hi reconeixem la presència plena de Déu, el Déu fet home, que ve a viure la nostra mateixa vida i ve a mostrar-nos el camí de la felicitat.