Aquest curs el GEP (Grup Esplai Parroquial) celebra el 30è aniversari del seu naixement. A partir d’aquest dissabte 15 de febrer i durant la segona meitat del curs, es realitzaran tot un conjunt d’actes preparats des del mateix centre d’esplai per celebrar l’aniversari.

Visualitza logo-gep-30è.jpg en una presentació de diapositives

Aquest mateix dissabte dia 15, dia en que se celebra pròpiament el 30è aniversari, a partir de les 16’30h hi haurà un conjunt d’activitats obertes als infants i joves de tota la vila entorn la plaça Jaume I, amb berenar inclòs. La comissió de pares i mares del centre, durant aquesta estona farà un tast de vins a la sala Mn. Joan Vinyeta oberta a tots els pares i mares del centre que vulguin participar-hi. La jornada acabarà amb la celebració de l’Eucaristia a la Basílica de Santa Maria commemorant els trenta anys d’educació en el lleure des del GEP.

Durant els propers mesos s’anirà informant de les altres activitats que es realitzaran per celebrar aquest aniversari. Són molts els anys i moltes les persones que han estat educant o han estat educades en el lleure des de 1984 al GEP, és per això que des de l’esplai es vol agrair la tasca de tantes i tantes persones que han treballat perquè avui el GEP continuï educant en el lleure tants infants i joves d’aquesta vila.