Amb motiu de l’Advent els infants de la catequesi s’han trobat a l’església de Santa Maria durant els 4 dissabtes. Cada setmana presentaven a la comunitat els diferents personatges de la Història de Nadal, representats en uns dibuixos grans que col·locaren a l’altar de la Mare de Déu del Roser formant un “gran pessebre”.

El dijous 17 les catequistes van celebrar l’Eucaristia de Nadal. Pregant perquè sapiguem transmetre el missatge de la Misericòrdia de Déu als infants  i pels cristians perseguits i els refugiats.
Un breu refrigeri va servir per unir-nos cantant nadales.

El dilluns dia 21 els infants de primer grau, es trobaven per celebrar el Nadal a  la basílica. Van fer una pregària per les famílies, per la pau, pels avis, per les persones de tot el món, tot plegat confeccionat una gran ” postal de Nadal”.
Amb el cant de les nadales van venerar  la imatge del  Nen Jesús i van oferir-li els aliments destinats a Càritas.
Els grup de segon grau van escenificar, a través de nadales populars, els fets succeïts en el Primer Nadal. Tot cantant nadales mentre veneraven la imatge de Jesús Infant  van participar en la recollida d’aliments per Càritas. Donem les gràcies a les famílies que van col.laborar.

Es tornaran a trobar el proper dilluns dia 11 i el dimarts 12 als llocs habituals. P1030253

P1030233 P1030235 P1030258