Concert de Gospel a Santa Maria

El proper dissabte dia 24 a les 9 del vespre a Santa Maria tenim el concert de gòspel a càrrec del London Community Gospel Choir, organitzat per Fundació Pinnae, a benefici de Càritas Vilafranca.
No cal dir que valdrà la pena assistir-hi.
El preu de l’entrada és de 12€, i els que encara no la tingueu hauríeu d’afanyar-vos a adquirir-la.
Al despatx parroquial en tenim.
Resultat d'imatges de London Community Gospel ChoirLondon Community Gospel Choir es va fundar l’any  1982 pel reverend Bazil Meade a Londres. La formació va anar nodrint-se amb membres de tots els racons de la ciutat. Versàtil, flexible i conegut per interpretar sons dinàmics i crear riques harmonies, autors de la banda sonora del film El rey león i col·laboradors d’artistes com George Michael, James Brown, Sting, Nick Cave, Paul McCartney, Madonna i Tina Turner entre molts altres, el London Community Gospel Choir és, sens dubte, una de les millors formacions del gènere gospel-soul d’Europa. L’energia i la força de les seves interpretacions son destacables, y les veus, espectaculars. lcgc.org.uk
Per cert, recordeu que la missa de les 8 del vespre d’aquell dia es trasllada a la parròquia de la Santíssima Trinitat.

CELEBRACIO DE NADAL 2015 AMB ELS INFANTS DE CATEQUESI

El proper dilluns, dia 21, els infants de 1r grau de catequesi faran la celebració de Nadal a la basílica de Santa Maria, des de les 17:30 fins les 18:30.

També els de 2n grau faran la seva celebració de Nadal, dimarts dia 22 a la mateixa hora.

Des de l’equip de catequistes i mossèns agrairíem que els acompanyants dels infants es puguin quedar durant la celebració,  ja que per a ells és important .

Es prega a les famílies, el mateix dia de la celebració, col·laborin amb Càritas portant algun aliment ( si pot ser llet i/o oli ) per tal que Càritas pugui repartir-lo entre les persones més necessitades.