PASTORAL DE LA SALUT

El grup de voluntàries i voluntaris de la Pastoral de la Salut continuem els nostres serveis d’acompanyament de persones que es troben en un procés de malaltia, us recordem els serveis més significatius:

● L’últim dissabte de mes celebrem l’Eucaristia al Centre Socio-sanitari Ricard Fortuny a la qual hi assisteixen totes les persones ingressades al centre i els familiars que ho desitgin. El nostre servei consisteix en preparar l’eucaristia i en recollir i retornar les persones malaltes a les seves habitacions.

● Un grup de voluntaris o voluntàries s’encarreguem de portar la comunió a persones malaltes que estan a casa i no poden sortir per anar a la celebració dominical.

● Estem preparant la celebració comunitària de la Unció dels malalts que tindrà lloc el diumenge després de Pasqua, el 27 d’abril.

● També s’està preparant la romeria a Montserrat amb persones malaltes. Des de fa uns anys que pugem a Montserrat conjuntament amb l’Hospitalitat de la M. D. de Lourdes, per enguany està prevista pel dissabte 10 de maig.

● Les reunions mensuals les tenim, com ja és habitual, l’últim dimarts de cada mes a 3/4 de 7 del vespre i continuem amb les reflexions de formació i la coordinació dels serveis.

Aprofitem per recordar que les persones que per motius de malaltia no poden sortir i desitgen rebre els sagraments a casa seva, poden demanar-ho a les parròquies de Vilafranca, telèfon: 93 892.06.46.

La unció dels malalts

Des de l’equip de pastoral de la salut han preparat aquest full sobre l’unció dels malats.

Esperem que sigui d’utilitat a tots aquells que cerquin l’ajuda de Déu en moments de malaltia.

GDE Error: Requested URL is invalid
GDE Error: Requested URL is invalid